Můj kousek štěstí komerční sdělení

Panna na sex k otestování: Kde a za jakých podmínek?

Panna na sex může být pro někoho k smíchu a pro jiné reálný způsob, jak si bez omezování pravidelně užívat ten nejlepší požitek ze všech. Pořízení panny však není ani zdaleka levnou záležitostí, pokud chcete opravdu kvalitní kousek s reálnými parametry.

Před koupí realistické panny spousta mužů netuší, co by měla očekávat. Zároveň je nutné myslet na to, že z hygienických důvodů není její vracení a výměna častou záležitostí. Internetový obchod Topsexdolls, který je distributorem realistických panen, nabízí ideální možnost.

Vyzkoušení realistické panny na sex bez jakýchkoliv závazků.

Jak probíhá vyzkoušení?

Vyzkoušení nepotřebuje ani přímou návštěvu v obchodě a dá se vyřešit přes výše zmíněný e-shop. V kategorii zkušebních panen najdete vždycky ty, které jsou aktuálně k zapůjčení. Cena za zapůjčení panny je 1 500 Kč. Důležitou věcí je ale také vratná kauce. 

Kauce za půjčení panny je 10 000 Kč, protože se její cena jinak pohybuje 30 000 Kč a výše. Kauce je okamžitě vrácena při navrácení použité panny v původním stavu. Kauci je nutné stanovit především proto, aby když dojde k poškození nezodpovědným chováním, nevznikne vysoká škoda.

Půjčovné zdarma pokud se vám panna zalíbí

Za zmínku stojí fakt, že půjčovné můžete mít dokonce zdarma. Pokud si za svých 1 500 Kč půjčíte realistickou pannu na vyzkoušení a ta naplní vaše očekávání natolik, že koupíte svoji vlastní, strhává se vám tato částka z ceny nově pořízené panny.

Stojí za to, si ji vyzkoušet

Nejedná se ani zdaleka o levnou záležitost a tak je pochopitelné, že je potřeba nejdříve sex doll vyzkoušet, než si budete investicí jistí.

Spousta mužů navíc kupuje urychleně a pak toho zbytečně lituje. Ideální je tak opravdu vyzkoušet vše. Zdali vám sedí vlasy, obličej, postava i materiál. Zdali je v pořádku výška a každý detail sexy panny. Nic není problém upravit podle vašich představ. Špatnou koupi už ale zvrátit nejde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden