Můj čas na kafíčko

Panovačná Slávka Budínová se vdávala až po padesátce!

Můj čas na kafíčko

Lásku našla až ve zralém věku a když ji ztratila, začala pít.

Se Slávkou Budínovou (†78) museli mít muži velkou trpělivost, a také se jí báli. Proto do manželství vstoupila až ve zralém věku.

Mezi kolegy si Slávka Budínová (†78) vysloužila přezdívku „malostranská hraběnka“. Josef Větrovec (†79), jeden z mála mužů, k nimž měla respekt, jí zase říkal „carevna“. Vystihovalo to její povahu a chování. Neměla mezi herci a herečkami moc přátel a dokázala se hádat i se štábem nebo kostymérkami v divadle.

Čekala dítě s Högerem?

Nebýt druhé světové války, tak by se z Budínové možná stala dobrá obchodnice. Studium obchodní akademie však musela přerušit. Pracovala pak jako sekretářka ve Vítkovických železárnách, bylo tu však nebezpečí, že bude muset odjet

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden