Moje šťastná hvězda

Panuje mezi nimi závist?

IVANA JIREŠOVÁ (43) to se svou dcerou nemá snadné. SOFIE FRIDA (16) je v pubertě a má svou hlavu. Jaké problémy musí řešit?


Její život nikdy nebyl žádný med. Když se však od hvězdy seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Ivany Jirešové (43) začala odvracet dcera Sofie Frida (16),  zhroutil se jí celý svět.


Naděje, že by všechno mohlo být zase jako dřív, přišla po smrti Ondřeje Höppnera (†55), otce dcery slavné herečky. S tím herečka dlouhé roky bojovala ohledně její péče.


Soud nakonec vyhrála, stalo se ale něco, co ani ve snu nečekala. Dcera začala stále častěji prchat k otci a společnou řeč s matkou hledala jen marně. Ivana byla štěstím bez sebe, když její holčička nakonec dostala rozum.


Jak často se obě objímají?

Konečně zase měla vedle sebe někoho, komu by se mohla svěřit se svými radostmi i strastmi. Žádná radost ale netrvá věčně, a to platí i pro Ivanu, které se zkrátka smůla pořád lepí na paty. Teď si ale za to podle všeho může sama. Čím si dceru proti sobě opět poštvává? Možná se budete divit, ale prsty v tom má zřejmě žárlivost!

Nechtěla, aby šla v jejích šlépějích

Když se jí totiž Sofie svěřila, že ji láká konzervatoř a bohémský styl života, herečka se zděsila. Sama moc dobře ví, jak to občas dopadá. Umění je sice krásné, je ale známo, že jen na některé z dotyčných čeká úspěch.

I sama Ivana si tím prošla. V minulosti už několikrát prozradila, že její herecké začátky rozhodně nebyly lehké. A snadné to nebude mít případně ani její dcera, a to i přesto, že se narodila do slavné rodiny.

Je o ni zájem

Možná ale nakonec nebude Sofie Frida herečkou, ale modelkou. Zájem o ni totiž před časem projevila i jedna modelingová agentura. Ani z toho ale Jirešová nejásala radostí.

Dokonce jí oznámila, že ji večer nebude pouštět z domu. Bojí se snad, že by si později mohla ukrást veškerý úspěch jen pro sebe? Anebo má jen pocit, že to je všechno moc rychlé a její dcera by měla nejdřív získat patřičné vzdělání a až potom se věnovat podobným věcem?

Ono se totiž může lehce stát, že se začnou nabídky na modeling množit, a to je samozřejmě velké lákadlo. Rozhodně větší než chodit do školy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden