Moje šťastná hvězda

Pár měsíců po svatbě rozvod?

Stále mají mezi sebou nějaký problém. Známá herecká dvojice LENKA VLASÁKOVÁ (48) a lamač dívčích srdcí JAN DOLANSKÝ (42) mají opět řešit manželské neshody.

Všichni si už mysleli, že se to mezi nimi uklidnilo a budou konečně žít jako správní manželé. Tak se ale prý nestalo. Herečka Lenka Vlasáková (48) už žije pěknou řádku let po boku sympatického Jana Dolanského (42).

Jenže zatímco jako oficiálně nesezdaní vrkali jako hrdličky, po veselce se mělo všechno úplně otočit. Co za to tak najednou může?

Manželství na bodu mrazu

Za těch pár měsíců údajně u nich doma začaly být neshody, hádky a žárlivé scény na denním pořádku. A za vším má stát hlavně Vlasáková. „Chytneme se, ale to k manželství patří,“ svěřil se taktně její manžel. Může za to snad fakt, že se vzali po tolika letech?

Je to dost možné, dokonce na to je i diagnóza. Říká se tomu přechozený vztah. A ten nastává právě, když už je svatba tím posledním, co partnerům v životě chybí. A to je zřejmě i jejich případ. Mají spolu tři děti, všechno už spolu zažili.

Nebo snad zatím stojí něco trošku jiného? Není totiž tajemstvím, že Jan nedávno naskočil do populární Slunečné, kde je opět v obležení krásných kolegyň.

Seriál je pro něj dar z nebes

Říká se také, že v den jeho první klapky měl dokonce soukromou prohlídku ateliérů, kde nechyběla ani Lucie Polišenská (34), která na něm mohla prý oči nechat.

Dolanský se měl prý po dlouhé době cítit jako v sedmém nebi, že je pořád ještě tak v kurzu. V ten den ale ještě netušil, jaké dusno kvůli tomu doma bude mít.

Už je to neúnosné

Kvůli pandemii tráví Lenka většinu času doma a to je nejspíš ten problém, proč měla začít tak žárlit. Doufejme ale, že se to mezi nimi brzy srovná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden