Můj kousek štěstí

Paris Hilton - Chtěla být druhou Dianou

Můj kousek štěstí

Zatímco předkové dřeli, Paris rozhazuje peníze plnými hrstmi. Stala se princeznou marnosti.

Pradědeček Conrad Nicholson Hilton (†91) byl zakladatelem hotelového impéria. Narodil se roku 1887. Rodiče provozovali obchod se smíšeným zbožím. Bohatí nebyli, museli pronajímat pokoje ve vlastním domě, aby se uživili.

To byl pro mladého Conrada vlastně takový základ hotelnictví. Za první světové války bojoval ve Francii, po návratu koupil svůj první hotel. Zastával názor, že sebemenší prostor musí být využitý, sám přespával v recepci, aby neblokoval žádnou místnost.

Nevydělávající restauraci dal přestavět na pokoje. Jeho krédem bylo: Děste se promarněného prostoru, promarněného úsilí a promarněných peněz, jinými slovy, přeměňte všechno na zlato, stále hledejte zlatý důl.“ S touto filozofií to on a

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden