Moje šťastná hvězda

Paris Jackson: Nevyrovnaná po svém otci

Tvrdí, že otec byl zavražděn

Po smrti svého otce MICHAELA JACKSONA (†50) PARIS (18) tvrdila, že nikdy nechce být součástí branže. Teď ale najednou chce být mediální hvězdou.

V dětství na veřejnosti ona i její bratři nosili roušku, aby všudypřítomní paparazziové nemohli vyfotit jejich tváře. Po nečekané zpěvákově smrti se na ni a její bratry světová pozornost upřela ještě víc a Paris se cítila pod obrovským tlakem. Začala trpět velkými depresemi a objevilo se u ní sebepoškozování, které vyústilo až v několik pokusů o sebevraždu. Četné jizvy později zakryla tetováním. Nyní má potetované skoro celé ruce. „Díky tetování už nevidím svou temnou minulost. Moje jizvy po sebepoškozování zmizely a jsou zakryté krásnými obrázky,“ říká dnes Paris. Ani výrazné malůvky po těle jí ale nezhatily cestu k zajímavým pracovním nabídkám. Nedávno například v Paříži nafotila sérií snímků pro módní značku Chanel a práci modelky si velmi pochvaluje. Modelingem ale svou cestu ke slávě rozhodně nekončí.

Už si vyzkoušela modeling i herectví. Zkusí také dráhu zpěvačky?

Čelila sexuálním útokům
Přestože dcera popové legendy nechtěla mít původně s herectvím nic společného, přijala nabídku na účinkování v populární televizní sérii Stars. „Být herečkou je vlastně něco skvělého,“ řekla Paris, která se ani neostýchá kriticky hodnotit herecké počiny svého slavného otce. „Táta byl skvělý zpěvák a tanečník, ale podle mě neuměl moc hrát.“ Svého zesnulého otce však Paris bezmezně obdivuje a zdá se, že stejně jako on velmi ráda šokuje veřejnost. Nedávno například přišla s tvrzením, že její otec nezemřel na zástavu srdce po předávkování, jak se doposud tvrdilo, ale byl zavražděn. „Otec mi říkal, že ho nějací lidé chtějí dostat, a myslel si, že jednou nastane den, kdy ho někdo zabije,“ uvedla Paris v jednom z rozhovorů s tím, že vše nasvědčuje tomu, že to tak bylo. A aby toho nebylo málo, Paris se také svěřila, že důvodem jejích pokusů o sebevraždu bylo několikanásobné sexuální napadení, kterému musela čelit v době, kdy byla v pubertě. „Tehdy jsem si myslela, že už nemá smysl žít,“ prozradila slavná dcera. Nyní je zamilovaná a má přítele, otázkou ale je, zda jí štěstí vydrží a showbyznys ji nesemele stejně jako jejího otce. U toho teprve po jeho smrti vyšla najevo drogová i alkoholová závislost a dodnes se spekuluje o jeho pedofilii, z níž byl několikrát obviněn v letitých soudních sporech.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden