Můj čas na kafíčko

Partner byl Anně K. obrovskou podporou při opakované bitvě s rakovinou!

Můj čas na kafíčko

„Přepadaly mě sebelítost, panika, strach, úzkosti a slabosti z toho, co bude. Včas jsem si to ale zakázala!“

Jsou v životě situace, kdy oceníte, že máte vedle sebe partnera, který vás podrží, i když prožíváte úzkost a nejistotu. Tomáš Vartecký (51) byl pro zpěvačku Annu K. (56) vždycky oporou, a nejvíc v době, kdy bojovala s rakovinou.

Známe ji sice jako Annu K. (56), ale v dokladech má napsané své skutečné jméno, které zní Lucianna Krecarová. Zvláštní křestní jméno dostala po své babičce, které za hodně vděčí.  „Učila mě, že věci mám dělat buď pořádně, nebo vůbec. Tak se tím řídím dodnes,“ prozradila.

Maminka jí zemřela v citlivé době, kdy Anna prožívala svůj první vážný vztah. Odložila bohužel operaci doporučovanou lékaři a zemřela na rakovinu prsu. Zanechalo to v jejím srdci hlubokou jizvu, která se nikdy nemůže zahojit.

Vzteky rozlámal lyže!

S kariérou začala Anna už jako malá, a to díky otci. V osmi letech dostala roli v muzikálu Kytice v pražském divadle Semafor. Po

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden