Moje sladké tajemství

Partner ji nechce za ženu?

Moje sladké tajemství

Mají spolu dvě děti, proč se nevzali?

Herečka Kristýna Leichtová (36) se s hercem a režisérem Vojtěchem Štěpánkem (38) zná přes 20 let. Společně žijí v Ostravě, kde vychovávají Dorotku (3) a Rozárku (1). Leichtová se netají, že by se ráda stala paní Štěpánkovou, její vyvolený se ale do chomoutu nehrne.

Kristýna (36) momentálně září v seriálu 1. MISE, kde hraje vrchní sestru a s hereckými kolegy Janem Dolanským (44) a Markem Němcem (41) vytváří tak trochu milostný trojúhelník. Kristýna se k této roli vyjádřila: „Mezi dvěma mlýnskými kameny se mi líbí, je to super.“

Zda takto parádní a zajímavý je pro ni jen trojúhelník s hereckými kolegy, nebo by se nebránila do svého života převést tuto zkušenost, to je otázka. Její partner

Zbývá vám 71% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden