Moje šťastná hvězda

Partner ji opustil, když bojovala s rakovinou

Moje šťastná hvězda

Po odchodu muže jejího srdce Jana Malíře se největšími oporami Marty Vančurové stali syn Honza a velký přítel a kolega Vlastimil Harapes.

Plachý úsměv a něžná krása jsou pro MARTU VANČUROVOU (74) typické. Přesto se v této křehké ženě skrývá zvláštní síla, která jí pomohla překonat těžké zkoušky osudu.

V jednom rozhovoru se před časem Marta Vančurová (74) přiznala, že se herečkou stala ne proto, aby se stala slavnou a sklízela obdiv. Zajímalo ji spíše poznání sebe sama z různých pohledů. Její slova potvrzuje i nespočet rolí, které odehrála.

Ke všem přistupovala jako k jemným perokresbám, které dokázala odehrát s neuvěřitelnou psychologickou přesností a hloubkou. Diváci ji za to odměnili svou přízní, o niž nepřišla ani v dobách, kdy ji zákeřná nemoc přinutila se na několik let stáhnout do ústraní.

Zpívala na posvátné hoře

Marta je sice pražskou rodačkou, ale když na toto téma přijde řeč, nikdy nezapomene připomenout, že se narodila ve Lhotce, která tehdy byla vesnicí a nikdo z jejích obyvatel nejspíš netušil, že ji

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden