Můj kousek štěstí

Partner s ní má boží trpělivost

Kdo by to do ní řekl. Éterická kráska Jana Plodková (35) jako dítě intenzivně tancovala. A nyní chce tuto zkušenost zúročit v jubilejní řadě, divácky mimořádně populární show, Star Dance.

Jenomže, předešlá průprava má své stinné stránky. Tančící herečka má velký problém odnaučit se zažité stereotypy.  Takže na trénincích s tanečním partnerem Michalem Padevětem (35) to někdy vypadá jako v ringu.

A nemohli bychom to udělat jinak? Jana mu do všeho „kecá“, dokonce i do choreografií“, zjistili jsme v zákulisí připravované show.A co na to taneční mistr? Michal je natolik tolerantní a vstřícný, že vždy najde rozumný kompromis, tak aby byli spokojení oba a výsledek byl profesionální.

A hvězda filmu Protektor mu to zase oplácí tvrdým drilem ve zkušebně. Dokonce občas přinese i nějakou dobrůtku na doplnění energie a prý i kalorií. Štíhlounká herečka a trojnásobná držitelka Českého lva se nechala slyšet, že ona na rozdíl od ostatních, po trénincích přibírá.

Ne však na váze, ale na svalové hmotě. Kdyby nám Jana ještě víc zhubla, to by už na televizních obrazovkách tančil asi jenom její stín. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden