Moje šťastná hvězda

Partner se k ní obrací zády! Chce jí utéct za jinou?

Moje šťastná hvězda

Kariéra musí jít stranou. KRISTINA KLOUBKOVÁ (44) se rozhodla, že letos musí stůj co stůj otěhotnět a dostat partnera před oltář. Plány jí však údajně zkřížila její slavná kolegyně. Bude z toho válka roku?

Už je tomu přes tři roky, kdy poznala svou životní lásku. Jenže za tu dobu se její vztah s choreografem a tanečníkem Václavem Kunešem (45) nikam neposunul.

Přitom si vysnila, že do pětačtyřiceti bude vdaná a dvojnásobnou maminkou. Kristina Kloubková (44) si však vybrala komplikovaného muže. Letošní rok však o jejím osudu rozhodne.

Chce udělat všechno pro to, aby se mohla chlubit šťastnou a kompletní rodinou. Chybí jí k tomu jen jedno jediné. Muž, který by její sny a plány sdílel.

Od začátku jejich vztahu řeší samé problémy

Když se s Kunešem dali dohromady, skoro nikdo netušil, že už se znají dlouhých dvacet pět let. Byli totiž

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden