Moje šťastná hvězda

Partner žárlí na jejího ex

Tvrdí, že žárlivý není, ale podle něj má všechno své hranice. Současný přítel herečky Ivany Jirešová (42), Milan Štěrba (36), má dojem, že jeho partnerka kuje něco za jeho zády. Údajně se mu vůbec nelíbí, že se tak často schází se svým bývalým manželem Viktorem Dykem (50).

Chápe, že rozvedené páry mezi sebou můžou i nadále udržovat hezké vztahy, ale také by ex partneři měli brát ohled na své současné partnery, kterým to nemusí být příjemné. On by si prý něco takového nedovolil a už vůbec ne ve chvíli, kdy by mu jeho nová partnerka řekla, že jí to vadí.

Vymlouvá se na dceru?

Ivana si podle něj vůbec neuvědomuje, jaké trápení mu tím způsobuje. Své partnerce věří, ale z představy, že někde sedí s jiným mužem, se mu ježí chlupy. Ivana své schůzky s exmanželem obhajuje tím, že ho chce vidět její dcera Sofie.

I když Dyk není její biologický otec, vždy spolu měli velmi pěkný vztah. Jirešová taky přiznala, že Dyk v životě její dcery stále hraje velkou roli, a tím pádem i v tom jejím. Spekuluje se však, že Dyk se několikrát nabídl, že Sofii vyzvedne a pojede s ní někam sám.

To však Ivana povolila jen párkrát, ve většině případů chce být u toho, když Viktor tráví čas s její dcerou. Tvrdí, že jí nerada někam pouští samotnou, ale když má Sofie s Viktorem tak vřelý vztah, neměla by o ni přeci Ivana mít žádné obavy.Naopak by si volný čas mohla vychutnat se svým přítelem Milanem.

Stýská se jí po něm?

Milan jejím výmluvám na dceru příliš nevěří. Kdyby se Ivana s Viktorem nechtěla scházet, tak to nedělá. Jde však vidět, že chce.I sama Ivana se nedávno prořekla, že je šťastná za to, jaké vztahy s bývalým manželem má. Prožila s ním přeci jen kus života a všechno nebylo vždy jen špatné. Tyto řeči jsou jejímu partnerovi Milanovi proti srsti, několikrát se kvůli Viktorovi s Ivanou pohádal, ale ničemu to nepomáhá. Proslýchá se, že jí plánuje dát ultimátum. Buď on, nebo její bývalý manžel. Už jí laškování s bývalým údajně nehodlá trpět.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden