Moje šťastná hvězda

Partnerka ho omezuje?

Když zhruba před třemi týdny prasklo, že herec ze seriálu Slunečná Marek Lambora (25) randí už přes rok s krásnou misskou Andreou Bezděkovou (27), všechny to překvapilo.

Oba asi přestávalo bavit se neustále schovávat. Ovšem i když se tváří jako zamilované hrdličky, pravda je jiná.

Andrea má být totiž extrémně žárlivá, a jelikož se nepohybuje v hereckých kruzích, nemá příliš pochopení pro to, když se Marek před kamerou líbá se svými kolegyněmi.

Tohle nečekal

Byla to právě Bezděková, kdo měl udělat první krok a Marka sbalit. Zalíbil se jí údajně už v seriálu Ohnivý kuře, a když ho viděla ve Slunečné, rozhodla se ho kontaktovat.

Lambora si to pochopitelně nechal líbit a pak už to šlo mezi nimi rychle. Mladý herec si ale nejspíš nemyslel, že by mohla být na první pohled sympatická Andrea tak moc žárlivá. A přiznala to i ona sama.

„Pracuji s tím, beru to tak, že je to práce, že je to v pořádku. Ale byla jsem i v divadle, a ty líbací scény…Přece jenom je to líbačka,“ pronesla posmutněle modelka.

Ta v minulosti snad s žádným hercem nechodila, a proto si na něco takového zřejmě nemůže zvyknout. Lambora by přitom ocenil, kdyby oddělovala jeho práci od soukromého života.

Nebudou to mít lehké

S tímhle přístupem by šel jejich vztah asi hodně rychle ke dnu. Lambora je v současnosti jeden z nejoblíbenějších herců a i po skončení seriálu Slunečná bez práce určitě nezůstane.

Zvládne se jeho přítelkyně vyrovnat s tím, že bude její miláček před kamerami laškovat i s jinými ženami? Měli by to co nejrychleji nějak vyřešit, jinak to s jejich vztahem nedopadne dobře.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden