Moje šťastná hvězda

Partnerka mu popletla hlavu!

 Je to sotva pár měsíců, co se VLADIMÍR POLÍVKA (32) pochlubil novou partnerkou MAGDOU, a už prý mluví o svatbě a dítěti...


Jestli se o některém z herců dá říct, že s přibývajícími roky zraje jako víno, pak je to zcela jistě Vladimír Polívka (32) z krimiseriálu Polda. Není proto divu, že k němu vzhlížejí zástupy chtivých fanynek.


Mají ale smůlu, protože jeho srdce bije posledních několik měsíců pro blonďatou Magdu, která pracuje jako provozní jedné pražské restaurace. Ačkoli ještě nedávno proháněl modrooký sympaťák kdejakou sukni, teď to vypadá, že by se rád usadil a založil dokonce rodinu. Nová partnerka to s ním zřejmě opravdu umí. 


Těší se na svou životní roli 


Jeho Magda není v médiích tak úplně neznámou tváří, v minulosti totiž chodila s fotbalovým bouřlivákem Martinem Feninem (34). Na fotbalistu vzhledem k jeho tehdejší pověsti asi moc dobrý vliv neměla, teď je to ale jiné.


Herec už měl pár vážných vztahů, o potomcích ale nikdy moc nemluvil.

Polívka je totiž podle všeho zamilovaný až po uši a nejenže se svými city nijak netají, vytrubuje do světa i své smělé plány do budoucna. Na otázku, na co se v osobním či pracovním životě těší nyní ze všeho nejvíc, totiž odpověděl, že na děti!

Bylo to vůbec poprvé, kdy se o rodině veřejně zmínil. Herec se mění prý doslova před očima a někteří jeho známí se nestačí divit. Změna je to ale očividně vítaná. Kdoví, možná se už letos fanoušci dočkají romantických zásnub, ne-li rovnou svatby. 

Nebude typická babička

Pokud ovšem herec počítá, že až se stane otcem, bude mu rodina vždy po ruce, nejspíš hodně tvrdě narazí. Jeho maminka Chantal Poullain (65) má se svým synem skvělé vztahy, přesto říká, že určitě nebude babička, která na zavolání pojede hlídat vnoučata.

Mladí si mají zařídit život tak, aby na své dítě měli čas. Svému jedinému potomkovi prý do života nemluví, nic mu nezakazuje, o nic se ho neprosí. „Jedno vím ale jistě. Že bude Vladimír skvělý otec,“ nechala se slyšet herečka známá z Ordinace v růžové zahradě. A zřejmě ví, o čem mluví.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden