Moje sladké tajemství

Partnerská krize na obzoru?

Už pátým rokem tvoří pár zpěvačka Monika Absolonová (42) a bývalý hokejista Tomáš Horna (38). Dlouho to vypadalo, že mezi nimi dochází pouze k menším neshodám, které jejich vztah spíše upevňují, ovšem v poslední době to vypadá, že se jedná o problém, který má daleko hlubší podstatu.

Neshodují se totiž na tom nejzásadnějším, a to na názorech na výchovu společných synů Tadeáše (3) a zanedlouho čtyřměsíčního Matouše. Tomáš se je totiž snaží vést ke sportu, především pak k jeho milovanému hokeji.

Ten se dokonce údajně doma snaží se starším Tadeášem hrát anebo sledují sportovní přenosy v televizi. To se ale nelíbí Monice, která prý ze svých synů mít sportovce nechce. Nejspíš si uvědomuje stinné stránky této profese a dává to svému partnerovi najevo.

Nedávno dokonce sdílela na sociálních sítích příspěvek, ve kterém si postěžovala svým fanouškům, že se u nich doma vše točí kolem sportu a jí z toho jde hlava kolem. Dokonce napsala, že kdyby nekojila, dala by si sklenku něčeho ostřejšího, z čehož je patrné, že ji to opravdu trápí.

Moc dobře ale tuší, že je tohle téma opravdu citlivé a nemá dostatek sebevědomí na to, aby si na tohle téma s Tomášem otevřeně promluvila. Hokej byl pro něj totiž celým životem a nejspíš by byl rád, kdyby alespoň jeden z jeho synů kráčel v jeho stopách a dotáhl to daleko.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden