Můj kousek štěstí

Patrasová odmítá léčbu! Přišla i o milence?

Lidé, co mají problémy s alkoholem, musí často padnout na úplné dno, aby se odhodlali k léčbě...

Démon alkohol vyhrává, což potvrdil i její manžel. Je to tím, že o hvězdu dětských srdcí prý už nestojí její italský milenec? Největší starostí je ale dcera, která bojuje se zlou nemocí.

V její kůži by nechtěl být asi nikdo. Když už se zdálo, že Dáda Patrasová (67) kvůli nemocné dceři dokáže omezit pití, přišel šok.

„Zhoršuje se to, je to nemoc,“ tvrdil Felix Slováček (80) s tím, že se jeho manželka odmítá léčit. „Tvrdí, že nepije. Tak já jí říkám – a co tady ta flaška? A ona, že to není její,“ zoufal si hudebník.

Je to šílené...

Podle něj už se nezvládne vrátit k veřejnému vystupování, jak je to s ní vážné. Herečka a zpěvačka je ovšem v situaci, která by možná semlela i mnohem silnější jedince. Navíc ani sám Slováček jí moc neulehčuje.

Nedávno se totiž spekulovalo o tom, že by se chtěl vrátit ke své milence Lucii Gelemové (41), se kterou nějakou dobu žil. A kromě toho si muzikant rád zaflirtuje s téměř každou atraktivní ženou, která kolem něj projde.

Když připomeneme, že dcera Anna Slováčková (28) podruhé bojuje s rakovinou, diví se vůbec někdo, že je Patrasová na dně a hledá útěchu, kde se dá? „Nosila jsem ji v bříšku, piplala jako malinkatou i velkou. Je to šílené, nedá se to popsat,“ svěřila se brunetka se svými pocity.

Pro každého rodiče je hrozné, když se musí dívat, jak jeho dítě trpí. Jenomže, pokud herečka zahání smutek alkoholem, své dceři tím naopak přidělává starosti. „Kvůli svým problémům jí vypisuje nesmysly,“ řekl k tomu Slováček.

Mohla by mámu odstřihnout?

Mladá žena potřebuje dodat sílu a odvahu a ne se dívat, jak její máma padá na dno. Povídá se, že se Anička Slováčková proto raději drží stranou, což zřejmě Patrasovou sráží ještě hlouběji. Vypadá to jako začarovaný bludný kruh, ze kterého není úniku.

Ve vzduchu visí varování, že tohle nedopadne dobře a dřív nebo později se stane neštěstí. V živé paměti jsou ještě Patrasové extempore, kdy například řídila opilá a jen zázrakem nikoho nezranila.

Jejím světlem na konci tunelu býval italský podnikatel v cestovních ruchu Vito (53). Ona jezdila za ním, on byl několikrát v Praze. Jenže i tomu je podle všeho konec, o svůj klidný přístav prý přišla.

Má jinou?

Jestli za tím může být její kladný vztah k alkoholu, nebo si Ital našel jinou ženu, není jasné. Pokud je to ale pravda, pro Patrasovou by to asi byla další tvrdá rána, která ji srazí ještě hlouběji. Jestli to takto půjde dál, trápící se žena může přijít o všechno – včetně rodiny, která už nebude mít sílu a trpělivost na to, aby se dívala, jak si ničí život.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden