Můj kousek štěstí

Patricie Pagáčová a Tibor Pagáč: Kdo komu byl nevěrný?

A co nová láska? Jistě bude odpovídat, že jako vytížená matka a herečka na randění nemá čas.

Velká láska zkrachovala! Patricie Pagáčová a Tibor Pagáč (32) by zrovna slavili výročí svatby, letos má ale ta vzpomínka velmi hořkou pachuť.

Oddáni byli 22. června 2019 v lese, bylo to romantické. Ale místo aby rodiče Bibiany (3) oslavovali společných pět šťastných let v manželství, oznámili, že se rozešli. Hvězda seriálu Jedna rodina si svou vlastní rodinu udržet nedokázala.

Fanoušci si nechtějí nechat vymluvit, že za rozchodem stojí nevěra. A protože dvojice o důvodu rozchodu mlčí, spekuluje se ostošest. „Nikdy jsem nebyla nevěrná svému muži,“ říká herečka.

Ovšem mnozí poukazují na to, že i kdyby přece jenom byla za rozchodem nevěra, těžko očekávat, že by to prozradila celé České republice. Pagáč vzletně promluvil o krásných šesti letech vztahu a o loučení bez nenávisti, ale s přátelstvím, čemuž se také těžko věří.

Snad každý, kdo se někdy rozváděl, dobře tuší, že to mohou být prázdné fráze. Proč se svazek sesypal, o tom se zatím můžeme jen dohadovat.

Objevily se spekulace, že Pagáč neustál fakt, že jeho žena se brzy po porodu dcery vrátila do práce a po dalším dítěti už netoužila. Příčin ale bývá mnohdy víc.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden