Můj kousek štěstí

Patricie Pagáčová: Po rozchodu nový chlap?

Svatba v lese jim štěstí nepřinesla...

Po pěti letech manželství je tu rozchod. Dramaturg Tibor Pagáč (32) už s hvězdou seriálu Jedna rodina Patricií Pagáčovou (25) nebydlí.

Podle všeho to byl dlouho připravovaný krok, žádný blesk z čistého nebe, jak to líčí v některá média. Některé zdroje dokonce naznačují, že Patricie Pagáčová už má za manžela náhradu.

Napovídala by tomu skutečnost, že se jen pár dní po oficiálním rozchodu objevila ve společnosti a rozdávala úsměvy na všechny strany. Zdá se, že se s krachem vztahu smířila a zase žije naplno.

S Matějovským mají řadu fotografií před kamerou i za ní.

Před několika týdny na sociální síti sdílela fotku s rozmazaným make-upem a slzami v očích. Už tenkrát se podle některých informací odehrávalo to podstatné.

Někteří lidé tvrdí, že se do role utěšovatele převtělil kolega Václav Matějovský (28), mluvilo se o jejich údajném románku, ačkoli ten se nepotvrdil. Téměř jisté každopádně je, že pokud Pagáčová někoho má, nebude to vytrubovat do světa.

Nejprve se bude chtít dohodnout s Pagáčem na všem podstatném, včetně péče o jejich dceru Bibianu (2). Žádné drama ale snad nehrozí, oba jsou evidentně rozumní lidé.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden