Moje šťastná hvězda

Patricie Solaříková: Definitivně skončila

Hvězda seriálu Ulice definitivně potvrdila svůj odchod. Patricie Solaříková (30) alias Tereza Jordánová na svých sociálních sítích oznámila, že v Ulici končí dobrovolně, prý si od role potřebuje odpočinout a stojí si za tím, že v nejlepším se má skončit.

Patricie se v seriálu objevovala už 13 let a je jednou z mála postav, které v seriálu vydržely od úplného začátku. Diváci se však bouří, odchod Solaříkové se jim vůbec nelíbí. „Tak to už se na Ulici nedívám,“ zněl jeden ze zklamaných komentářů.

Rozhodla se odejít z dobrého místa. Bude litovat?

Půjde sledovanost dolů? Společně se seriálem se Solaříková rozloučí ale také zřejmě s celkem dobrým stabilním příjmem. Spousta lidí se ptá, čím se teď bude živit. Patricie ale o peníze nouzi nemá, na svých sociálních sítích má 300 000 sledujících, a toho si firmy velmi cení.

Dostává různé produkty na vyzkoušení, které na svém profilu zveřejní a dostane za to slušné peníze. Živí se tedy částečně jako influencerka a o peníze se rozhodně nebojí. Otázkou zůstává, zda jí příznivci po ochodu z Ulice, neřeknou sbohem a nesníží se tak rapidně jejich počet. Pak by se dostala tak trochu do začarovaného kruhu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden