Můj kousek štěstí

Patricie Solaříková: Jak bude vypadat svatební den?

Už víme víc! Patricie Solaříková to nevydržela a prozrazuje mnohé o plánované svatbě. Oči jí při tom tak září, že z nich lze vyčíst, jak moc se na to jisté datum těší.

Vypátrali jsme, že slavnostní obřad proběhne začátkem července. Hned zkraje letních prázdnin tedy řekne někdejší hvězda seriálu Ulice své ano dramaturgovi Tiboru Pagáčovi (28). Již dříve jsme prozradili, že se to odehraje v lese, nejspíš v těch místech, kde Tibor požádal šťastnou Patricii o ruku, kterou vzápětí ozdobil zásnubním prstýnkem.

Patricie i nadále trvá na tom, že průběh svatebního dne neplánuje roky předem a že to bere sportovně a s nadhledem. Veškeré přípravy nechává zcela na majitelce prostor, v nichž se svatba bude konat. "V tom jsme měli velkou kliku, že se všeho zhostila paní majítelka," raduje se blondýnka.

Nepřemýšlí ani o tom, jak by měl vypadat dort, protože narozdíl od budoucího manžela není na sladké a jen si tak symbolicky zobne. Zdrtil ji ovšem výběr svatebních šatů. Myslela, že to bude snadné, vyzkoušela všechno možné.

Navštívila pět salonů, než konečně šťastně zvolala: "Sláva! To jsou ony!" .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden