Můj kousek štěstí

Patricie Solaříková: Opravdu je cholerička?

Stále častěji se šeptá, že hvězda nekonečného seriálu Ulice Patricie Solaříková (29) má poněkud vznětlivější povahu. Možná i to je důvodem, proč je zase už bez partnera.

Vypadá jako neviňátko, jako by neuměla do pěti počítat, ale skutečnost bude asi docela jiná. Z jejího blízkého okolí se ozývají hlasy, že atraktivní světlovlásce stoupla sláva do hlavy a že její povaha je, opatrně řečeno, komplikovaná.

Svědectví mladíka, který s ní krátce chodil, hovoří jasnou řečí. Prý to byla sebestředná, autoritativní dívka, která se ze všeho nejvíc zajímala o sebe. Jakmile nebylo po jejím, rozčilila se a zahrnula dotyčného vodopádem tak ostrých slov, že se k tak křehké a půvabné ženě příliš nehodila.

O drsné letoře hovoří i malá příhoda s módní kritičkou. Když ta označila Patriciiny šaty za špatnou volbu, herečka úder opětovala, a velmi nevkusně. Co vede úspěšnou a pohlednou mladou ženu k takovému chování? Je to snad strach z toho, že nenajde vysněného partnera a že se tím pádem nedočká vytouženého miminka? Házet tak brzo flintu do žita je zbytečné.

A odrazovat si partnery hrubými výpady rovněž. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden