Můj kousek štěstí

Patricie Solaříková: Štěně přípravou na miminko?

Ať se vám to líbí nebo ne, psi a děti toho mají hodně společného. A že takové štěně může snoubence dobře připravit na narození miminka, na tom se shodují dokonce i psychologové.

I se štěňátkem bývá práce jako na kostele, je třeba k němu v noci vstávat, krmit ho po několika hodinách, obstarat mu kvalitní pelíšek, psí hračky, pravidelnou lékařskou péči, chodit s ním denně na procházky.

A proto zřejmě nebude náhoda, že si pejska právě pořídila Patricie Solaříková, která se nedávno zasnoubila s Tiborem Pagáčem (28). Budoucí manželé už bezpochyby trénují nanečisto. Jak víme, svatba proběhne v červenci a příští rok se v domácnosti jistojistě ozve také dětský pláč.

A do té doby bude mít nastávající tatínek možnost vyzkoušet si, že starost o mládě není žádná legrace. Zvláště v tomto případě, protože Patricie už jednoho pejska má, fenku Jackie. Ta pochází z romské osady.

Nové štěně Čolek je z útulku. Jak spolu Jackie a Čolek vycházejí? "Jackie na Čolka občas zavrčí, ale jinak to vypadá nadějně," raduje se milovnice pejsků Patricie. Doufejme, že starat se o dítě a dva psy novomanželé zvládnou.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden