Můj kousek štěstí

Patricie Solaříková: Svatba v bude lese

Na vdávání má věk, a tak se rozhodla, že do toho, jak se říká, praští. Svatební obřad bude velmi pravděpodobně originální, žádná šedivá nuda na radnici, nýbrž něco extra.

Ale abychom nechodili kolem horké kaše, vše nasvědčuje tomu, že si někdejší hvězda seriálu Ulice uspořádá velkolepou lesní svatbu. "Chceme to takové přírodní," připustila půvabná herečka. "Svatba bude ještě letos," dodává spokojeně.

Z dobře informovaných zdrojů unikla zaručená zpráva, že se veselka bude konat v létě v lese, a to zřejmě právě tam, kde byla Patricie požádána o ruku. Její přítel, manažer hudební televize Tibor Pagáč (28), věnoval své vyvolené zásnubní prstýnek uprostřed podzimního lesa, ta chvíle musela být velice romantická.

Křehká blondýnka odmítá domněnky, že má vše do puntíku naplánované. "Když se mě ptali na dekorace a kytky, tak já jsem v tomhle úplně mimo," přiznává bez mučení. "Já chci, aby to bylo hezký, to je tak asi všechno," říká se zasněným úsměvem.

Její soukromý život je bez mráčku, zatímco nad pracovním se stahují mračna. Odchod ze seriálu Ulice byl evidentně trošku nepromyšlený. Co bude dál? Kdoví. Herečka má patrně plnou hlavu svatby a eventuelního mateřství, to je teď pro ni nejdůležitější.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden