Moje šťastná hvězda

Pavel Nový v obleku vyloženě trpí!

Proč je v něm nesvůj?

Není novinkou, že herec PAVEL NOVÝ (67) nedá bez kraťasů ani ránu. Když není zbytí, vezme si oblek. Nedávno se takhle účastnil jedné společenské akce. Jak ale mohl, hned popadl kraťasy. Není to už zvláštní?

Ten pohled se jen tak někomu nenaskytne. Pavel Nový ve skvěle padnoucím obleku byl ozdobou společenské akce. Jak sám přiznal, když to společenská událost vyžaduje, má ve skříni dlouhé kalhoty i sako. Jakmile to ale jde, hned se převlékne.

To dokázal i nedávno, kdy si po skončení oficiálního programu akce vyhledal komůrku, kde shodil povinné šaty a nasoukal se do oblíbených kraťasů. Proč je ale na nich tak závislý? Sám herec tvrdí, že mu zachránily život!

Díky nim nezemřel

V roce 2007 herec ochrnul, protože se do jeho těla dostal virus, který je v mnoha případech pro člověka osudným a usmrtí ho.

Novému se ale podařilo tzv. západonilskou horečku překonat, a nejenže jí nepodlehl, ale zázračně se dostal i z ochrnutí. „Pan primář mi potvrdil, že otužilost byla jedním z důvodů, že jsem přežil. Měl jsem munici na válčení s nemocí,“ svěřil se herec, proč je posedlý kraťasy.

Ani v třeskutých zimách, kdy se my halíme do kabátů a vlněných kalhot, krátké kalhoty neodloží. Pro Nového to taková zima ještě není, a když je třeba, otužilec oblékne jen zimní kraťasy. Tím se prý i vysmívá těm, kteří po jeho ochrnutí měli jasno v tom, že herec onemocněl právě díky tomu, že na krátké kalhoty nedá dopustit.

„Jednou bylo minus třiadvacet, a to mi omrzly uši. Nohy ale nikdy,“ prozrazuje herec, proč ho do dlouhých kalhot nikdo jen tak nedostane.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden