Moje šťastná hvězda

Pavel Zedníček dostává kšefty na záchodě!

Je to alespoň lukrativní?

Zprvu se zdálo, že po pracovní stránce se PAVLU ZEDNÍČKOVI (67) dvakrát nedaří. Jeho zábavní pořad Kurňa, co to je? vloni na podzim televize Barrandov stáhla z vysílání, a tak se zdálo, že herec a moderátor brzy bude na mizině.

Opak je však pravdou. Kromě toho, že zřejmě po nátlaku diváků se pořad brzy vrátí znovu na obrazovky, Zedníček dostal od veřejnoprávní televize práci snů a ztvárňuje hlavní roli v seriálu Četníci z Luhačovic, který se začal nedávno vysílat.

Netradiční inspirace

Co je ale na tom všem nejzajímavější, je fakt, jak Zedníček k roli přišel. Stalo se tak právě v době, kdy si autor projektu v klidu vysedával na záchodové míse. „Když to obsazovali, tak nevěděli, kdo by tam hrál.Petr Bok prý šel na záchod a přišel na mě. Vůbec nevím, proč si na mě vzpomněl právě tam,“ líčí pobaveně herec s tím, že je holt skvělým důkazem toho, že nejlepší nápady se rodí právě na toaletách. Vzhledem k tomu, že si už nyní od seriálu televize slibuje, že bude trhat rekordy ve sledovanosti, jistě podle toho bude vypadat i Pavlův honorář.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden