Moje sladké tajemství

Pavel Zedníček: Podruhé ho vyhodili z televize!

Televize s ním znovu zametla! Nechá si to líbit?

Dělají mu to snad naschvál? Oblíbený herec Pavel Zedníček (67) končí v televizi Barrandov, a to už podruhé! Jak ho jen mohli tolik ponížit?

Známe ho z bezpočtu známých filmů i seriálů, v polední době se mu ale moc nedaří. I když nutno dodat, že nejspíš ne jeho vnou. Herec Pavel Zedníček (67) dostal padáka z televize Barradov, kde moderoval soutěžní pořad Kurňa, co to je?.

Vedení televize se rozhodlo, že do podzimního vysílání ho už nezařadí, a Zedníček tak musí z kola ven. To je samo o sobě drsné, horší ale na celé věci je, že ho ze stejného přadu vyhodili už podruhé! Zedníček poprvé skončil po třech letech vysílání přadu v září 2016.

Kafkova Pavlina , Jindrich Fisar , Jan Stastny , Jakub Kohak , Zednicek Pavek , Jakub Kohak , Kurna co to je ? Nataceni 17.1.2015 Praha

„Mám za to, že v nejlepším se má přestat,“ tvrdil tehdy. Jenže už letos v únoru byl zpět a televize mu dokonce nechala vyrobit nové kulisy. Teď je ale zase všechno jinak a herec nejspíš pěkně zuří. „Nechci to komentovat,“ řekl.

Soutěžní kolo teď místo Zedníčka roztáčí moderátor Aleš Cibulka (40), a to v novém soutěžním pořadu Roztoč to!. Co ale bude se Zedníčkem? Doufejme, že dostane šanci někde, kde si ho budou víc vážit..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden