Moje šťastná hvězda

Pavla Tomicová: CHCE MÍT DĚTI POŘÁD POD KONTROLOU

Její děti už dávno nejsou malé, přesto má PAVLA TOMICOVÁ (55) pocit, že je stále musí chránit a mít je pod neustálou kontrolou. Sama o sobě ví, že by se měla začít chovat jinak, ale nemůže si pomoct! Rodina je pro ni úplně všechno a chce, aby byla pořád pohromadě.

Ikdyž většinou působí, že je neustále nad věcí, opak je pravda. Rozhodí ji každá maličkost! Hlavně co se týče rodiny. „Myslím, že jsem velmi přecitlivělá maminka. Měla jsem syna, když mi bylo třicet, tak jsem nebyla úplně tak mladinká maminka,“ vysvětluje důvod, proč se ke svým dětem chová tak úzkostlivě. Prý je to proto, že rodila první dítě příliš pozdě.

SVÉ POTOMKY DUSÍ!

Ke svému prvnímu synovi ADAMOVI (24) se upnula také proto, že jí nevyšlo manželství s jeho otcem MARTINEM KŘENKEM (49). Ukázalo se totiž, že je to homosexuál! A tak nikoho jiného než syna neměla. Naštěstí potkala novou lásku svého života ONDŘEJE MALÉHO (52). A ten zaujímá k rodině stejný postoj jako ona. Rodina má být pohromadě, a to i když už děti dávno odrostly! „S manželem oba lpíme na rodině a celkově rodinné zázemí považujeme za to nejdůležitější. Doma nám je dobře,“ svěřila se herečka.

PŘIZNALA, ŽE MÁ SLEPIČÍ SYNDROM!

Jak jsou na tom ale její děti – syn Adam a dcera ANEŽKA (16), kterou má se svým druhým mužem? Netrpí náhodou kvůli matčině přílišné lásce? „Mám slepičí syndrom. Všechny, včetně svého muže Ondráška, chci mít pod křídlem. Každý si může něco v bytě dělat, stačí, že tam je. To mi dělá dobře,“ prozradila. Její dceři sice ještě nebylo osmnáct, ale jistou volnost si určitě zaslouží. Ale dočká se jí vůbec? „Přestože jí je šestnáct, nechci ji nechávat doma samotnou. Koneckonců nikdy jsem ji ani syna nechtěla nechávat samotné, ať už jim je, kolik chce,“ neváhá přiznat. Možná teď to ještě jejím odrostlým dětem nevadí, ale brzy nastane chvíle, kdy jim jistě tolik mateřské lásky a pozornosti bude na obtíž. Co až si její dcera najde přítele a nebude s ním moc ani chodit ven? Vypadá to, že děti to s ní nemají a nebudou mít vůbec jednoduché.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden