Moje šťastná hvězda
Pavla Tomicová: Má snad milence?
Pavla Tomicová: Má snad milence?

Zatímco dříve byla PAVLA TOMICOVÁ (56) všem pro smích, nyní se stala miláčkem národa. Ale za jakou cenu? Její milovaná rodina se jí rozpadá pod rukama. Manžela, který by pro ni udělal všechno na světě, odstavila na druhou kolej.

Soutěžní pořad StarDance jí údajně změnil život. Zatímco předtím Pavla Tomicová (56) byla šedá myška, kterou každý litoval, nyní nechybí na žádném večírku, a co se týče práce, je téměř na roztrhání. Zatímco ještě před několika měsíci nedala dopustit na svou rodinu, nedokázala žít ani jeden den bez společnosti svých dětí a manžela, teď to má údajně přesně naopak.Její kamarádky tvrdí, že se rozhodla od základu změnit život. A dokonce si prý našla milence!

Rodina nade vše

Život se s ní příliš nemazlí. Nejenže ji trápí zdravotní problémy, ale ani s muži nemá příliš štěstí.Pokaždé když se zamilovala, bylo to do toho nepravého. Až před lety se na ni konečně usmálo štěstí. Copak je schopná ho teď nechat plavat? Když konečně našla tu pravou lásku? I její kolegové si všimli, že se chová jinak než dřív.Svůj pověstný humor neztratila, ale o své rodině už všem na potkání nevypráví. Snaží se snad dohnat poslední léta, která obětovala společnému životu?

Manžel ji zradil

Jejím dosud největším životním traumatem je totiž rozchod s jejím bývalým mužem.Dlouhá léta totiž žila s Martinem Křenkem (50), z něhož se nakonec vyklubal homosexuál. Ona o tom však neměla do poslední chvíle sebemenší tušení. Když jí nakonec její dnes již bývalý manžel oznámil, že od ní odchází kvůli tomu, že miluje jiného muže, myslela si, že to je jenom vtip.

Nebyl. A herečka se z toho zhroutila. Přátelé i kolegové ji litovali a zároveň se jí za zády posmívali, že prožila deset let s někým, koho nepřitahují ženy. Dokonce svému bývalému muži porodila i syna Adama (24).Křenek s Tomicovou se snažili žít ve společné domácnosti ještě několik měsíců, než s konečnou platností její exmanžel zjistil, že to dál nejde. Bral Tomicovou jako nejlepší přítelkyni, ale vůbec nic k ní necítil. A nedokázal se přemoci ani kvůli svému synovi.

Se synem dlouho nemluvil

Když se rozvedli, Křenek odjel do Ameriky, aby se se svou orientací lépe smířil. Tady mu to zkrátka nešlo, a navíc ji i přede všemi tajil. Bál se, že ho kamarádi i rodina odsoudí.Dokonce se přestal vídat i se svým synem Adamem. Po několika letech se však udobřili a syn za ním létá do Ameriky. Na otcovu orientaci si zvykl a vůbec mu prý nevadí, že má otec asijského přítele. A dnes už to nevadí ani samotné herečce.Potkala totiž svého současného muže Ondřeje Malého (52). O něm mluví jako o největším štěstí v životě. Ti z jejích hereckých kolegů, kdo ji nemají příliš v lásce, ovšem tvrdí, že si s Malým tak trochu zbyli. Žádná žena nechtěla Malého a žádný jiný muž nechtěl Tomicovou. Ať je to pravda, nebo není, zřejmě se k sobě hodí.

S Malým má herečka dceru Anežku (17), a ač už je téměř plnoletá, nechce ji skoro pouštět samotnou ven. Má o ni obrovský strach. Stejně jako o syna, který už sice plnoletý je, ale pravidelně se své mamince musí hlásit.Její přátelé tvrdí, že to s mateřskou péčí přehání. Její děti jí to také dávají dost často najevo. Prý jí vyčítají, že z nich dělá malá děcka, přitom se už o sebe dokážou postarat samy. Pravda ale je, že stejný strach má i o svého manžela.Jenže tomu přehnaná péče a starostlivost nevadí. Ba naopak. Je úplně stejný.

Zamilovala se?

Leč v posledních týdnech Tomicová přestala tolik na rodinu dbát a místo toho se věnovala tanci, natáčí seriál a do toho je prý téměř každý den zvaná na nějaké akce.Nikdo z jejích blízkých ji nepoznává. Někteří tvrdí, že se během tancování zamilovala. Do koho, to však nikdo neví. Kdo však Tomicovou zná, prý tuší, že to určitě bude někdo mladší než ona. Zřejmě se s ním seznámila buď před soutěžním pořadem StarDance, jehož se minulý rok účastnila, anebo v průběhu soutěže.

Její přátelé ale nevěří, že by Malého podvedla. Existuje totiž ještě jeden názor. Totiž že Tomicová zkrátka trucuje. Tak dlouho jí děti vyčítaly, že už o její péči nemají zájem, až si to herečka vzala k srdci a skočila do druhého extrému.Nezajímá se o ně vůbec. Bohužel to ale odnáší i její manžel, který za nic nemůže. Ten jen trpělivě čeká, až ji to přejde a zase pro ni bude rodina na prvním místě.

Tanec jí dodal sebevědomí

Od jejích kolegů jsme se ovšem dozvěděli, že to v nadcházejících týdnech a měsících nemá vůbec v plánu. Jako by snad zešílela! Copak zažívá nějakou krizi? Dodalo jí Star- Dance sebevědomí k tomu, aby si konečně vyhodila z kopýtka a užívala si života plnými doušky? Lidé jí v soutěži fandili, protože to, co na parketu předváděla, jen horko těžko dokážou její o desítky let mladší kolegyně.Možná i to jí dodalo odvahu dělat to, co nikdy předtím nedělala.

Co ji nejvíc trápí?

Zda dělá dobře, si ale nikdo nemyslí. Jak každý dobře ví, Pavla Tomicová nemá zdraví úplně v pořádku. Před rokem musela radikálně zhubnout, jinak hrozilo, že bude mít trvalé následky.Herečka totiž trpí silnou cukrovkou a musí si tak dávat pozor na to, co jí a pije. Problém je ovšem v tom, že poslední týdny nedbá na jedno ani na druhé. Při tancování údajně hodně kilo shodila, ale nyní, když už je zase téměř bez pohybu, prý zase na váze přibírá.

A ačkoli jinak vůbec nepije, teď si prý ráda nějakou tu skleničku vína dopřeje. Všichni se o ni bojí. Za necelé čtyři roky jí bude šedesát. Ač si to zřejmě nechce přiznat, už není dvacítka, aby mohla chodit na večírky, skoro nespat a být stejně stále svěží a fit.Jedna z jejích kamarádek se údajně svěřila s tím, že Tomicovou nejvíc trápí fakt, že už se nemá o koho starat. Připadá si zbytečná. Děťátko už zřejmě neporodí, ale možná by to spravil domácí mazlíček.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz