Moje šťastná hvězda

Pavla Tomicová má strach, že přijde o muže!

Už si nemají co říct?

Ačkoli ji často vídáme v seriálech i filmech, kariéra pro ni nikdy neznamenala tolik, co děti. Herečka PAVLA TOMICOVÁ (54) nedá na svou rodinu dopustit. O to větší zklamání a samotu prožívá teď, když její děti, syn ADAM (24) z prvního manželství a ANEŽKA (15), kterou má se současným manželem ONDŘEJEM MALÝM (50), přestávají o svou matku jevit zájem.

„Děti už nám pomalu vypadávají z hnízda, tak to není úplně ono,“ smutní. Teď se nemá o koho starat a na další děti je už pozdě. Na vnoučata si také určitě ještě pár let počká. UŽ SI S NÍM NEMÁ CO ŘÍCT? Veškerý svůj volný čas vždycky věnovala svým potomkům.

Teď najednou nemá co dělat, protože už ji prý děti nepotřebují. „Odchod dětí z rodiny může pro rodiče znamenat signál vlastního stárnutí, ztrátu jistot a pocitu vlastní potřebnosti,“ tvrdí mnozí odborníci.

A tak se zřejmě krize nevyhne ani Tomicové. Tu ale trápí i její manželství. Podle známých se totiž bojí, že doteď spolu zůstávali jen kvůli dětem a během pár měsíců zjistí, že si vlastně nemají co říct. Přežije jejich partnerský.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden