Moje šťastná hvězda

Pavla Tomicová: Velké problémy s fanynkou

Kdysi si jedna žena sehnala na Pavlu Tomicovou (56) telefonní číslo a terorizovala ji ve dne v noci. Prý po ní chtěla, aby se sešly a promluvily si spolu. Údajně pro ni měla nějakou pracovní nabídku, která by pro herečku byla velmi výhodná.

Jenže kdo zná Tomicovou dobře, moc dobře ví, že se baví jen se svými přáteli a rodinou Před lety prožila doslova a do písmene peklo. Začala ji terorizovat jedna z jejích fanynek. Dokonce kvůli ní začala chodit k psychologovi! a cizím lidem se pokud možno vyhýbá.

Když už celá situace trvala několik dlouhých měsíců, rozhodla se řešit to s psychologem. Všichni okolo ní jí radili, aby to nahlásila na policii, ale Tomicová si nechtěla přidělávat starosti. To ale zřejmě byla velká chyba, protože dotyčná žena mohla klidně za obtěžování cizí osoby údajně dostat až roční vězení.

Popularita má i odvrácenou tvář. Tu nepopulární

Vždyť jí prý volala a psala několikrát denně a nedala jí pokoj ani přes noc. Dokonce se údajně objevila i před jejím domem. Herečka se kolikrát bála i vyjít na ulici, aby si ji tam žena neodchytila. Od té doby je také mnohem opatrnější.

A když ji náhodou nějaká fanynka osloví na ulici, přepadne ji panika, jestli to náhodou není ta samá žena, která ji před lety pronásledovala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden