Můj čas na kafíčko

Pavlínu Filipovskou ponižovalo, že o manželově milence věděli všichni lidé!

Můj čas na kafíčko

"Byla jsem maminka i tatínek dohromady a nemohla jsem se ani na chvilku zastavit."

Díky slavnému otci sice bývala v divadle jako doma, ale herečkou se stát Pavlína Filipovská (79) nechtěla. Uplatnila se v divadle i v televizi, prožila si ovšem těžké období v soukromí.

Tatínkem Pavlíny Filipovské (79) byl legendární herec a mistr dabingu František Filipovský (†86). Na něho i na svoji maminku vzpomínala Pavlína vždy jen v tom nejlepším. U svých rodičů viděla, jaké to je, když se jeden obětuje kvůli druhému.

Maminka se tak trochu stala obětí otcova povolání. „Od té doby, co byli spolu, už neměla klid,“ konstatovala Pavlína. „Když jsem se narodila, zanechala práce a stala se ženou v domácnosti, i když se to tenkrát nenosilo.“ Pro Pavlínu to bylo jedině dobře, protože díky tomu poznala, co je to opravdový domov.

Přispíval k tomu i otec. „Věnoval se nám, jak jen mohl,“ uvedla herečka. Měla štěstí, že s bratrem vyrůstala v ideální rodině, jaká bývá k vidění už jen ve filmech.

Rozvod přišel už za rok

Někteří herci potomkům svoji profesi nedoporučují, jiní jim umetají cestičku. František Filipovský do ničeho Pavlínu netlačil. Když odmaturovala, zkusila se přihlásit na

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden