Můj čas na kafíčko

Pavol Habera a Daniela Peštová si po rozvodu prožili nejdrsnější chvíle v životě!

Můj čas na kafíčko

Pavol přiznal, že své bývalé ženě často slovně nechtěně ublížil.

Populární rocker Pavol Habera (58) a krásná topmodelka Daniela Peštová (49) jsou spolu už hodně dlouho, ale do manželství se nehrnou. Prožili si totiž ve svých životech už jedno rozvodové peklo!

Díky výchově rodičů vyrostla z Daniely hodná dívka, kterou by nikdy nenapadlo nějak vzdorovat. To je vlastnost, která může být v nelítostném světě světového modelingu spíš na obtíž.

Daniela ji ale zvládla bez bolestí. Méně štěstí pak měla ve svém prvním manželství, které skončilo šokujícím rozvodem. Stejnou zkušenost měl ale i její osudový muž a současný partner Pavol Habera.

Kariéra bez potíží

Rodiče Daniely byli běžní pracující lidé – tatínek pracoval ve sklárnách, maminka jako prodavačka. „Nikdy mě neutvrzovali v názoru, že bych byla nějak hezká,“ vzpomínala rodačka z Teplic. „Dokonce jsme se ani nefotili. Nedávno jsem hledala fotky z dětství a zjistila jsem, že žádné nemám.“

Jednoho dne Daniela viděla v televizi, aby se

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden