Moje sladké tajemství

Pavol Habera: Velká krize středního věku?

Hvězdný pár sice pořád platí za jedny z největších módních ikon současnosti, ale ani zpěvák Pavol Habera (56) a modelka Daniela Peštová (47) nezastaví čas. A právě Habera si začal uvědomovat fakt, že už je dědečkem, a začal z toho být naměkko.

„Happy Birthday, Zuzi! Utíká to, ještě před chvílí jsem se na tebe díval tak, jako teď na tvoji dceru Lolu,“ napsal své dceři Zuzaně (33) z prvního manželství k fotografii, kde se chlubí roztomilou vnučkou.

Ve zpěvákovi se tak začaly mísit emoce a v podstatě asi neví, kým teď je. S Peštovou má totiž děti Henryho (9) a dceru Ellu (15), takže jako rodič má před sebou ještě nejtěžší úlohu, a to výchovu puberťáků.

Na druhou stranu už musí také sehrát roli moudrého dědečka. Toto břemeno se samozřejmě přeneslo také na modelku, která sice ještě nemá vlastní vnoučata, ale musí také fungovat jako nevlastní babička. Otázkou je, jestli takový tlak Habera ve svém věku unese a náhodou ho nechytne druhá míza, kdy by si chtěl od všech rodinných povinností odpočinout?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden