Moje šťastná hvězda

Pawlowská stále truchlí u urny s popelem

Žal a smutek drží stále v sobě

V září to budou tři roky, co zhoubná rakovina vzala HALINĚ PAWLOWSKÉ (61) manžela ZDEŇKA (†60), za kterého byla moderátorka vdaná přes 30 let.

O Zdeňkově postupně se horšícím zdravotním stavu spisovatelka nikdy, ani v těch nejtěžších chvílích, veřejně téměř nemluvila.

O soucit nestojí

Navenek nedávala skoro nic najevo. Hlavně prý proto, že neměla a dosud nemá zájem poslouchat od nikoho lítostivé řeči nebo projevy soucitu. Nejspíš právě to, že veškerý žal prožívá Halina pouze sama pro sebe a smutek ze ztráty životního partnera nijak neventiluje, je důvodem, proč v sobě zatím nenašla potřebný vnitřní klid, který by jí dovolil učinit finální krok k uzavření této životní kapitoly.

Moderátorka totiž přiznala, že urnu s popelem manžela dosud neuložila do rodinné hrobky, ale má ji pořád doma. Navíc ji prý zesnulý manžel v noci asi navštěvuje. „Máme doma výtah a ten sám od sebe občas jezdí,“ prozrazuje.„Neřeším, jestli je to porucha nebo jestli se mi blízcí jezdí připomenout,“ konstatuje s tím, že to tak prostě bere.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden