Moje sladké tajemství

Pečené jednohubky s kaviárem z lososa

Suroviny:

 2 vejce
 2 polévkové lžíce smetany ke šlehání
 1 polévková lžíce kopru
 1 čajová lžička citronové kůry
 1 polévková lžíce citronové šťávy
 sůl
 pepř
 1 čerstvý krémový sýr o pokojové teplotě
 kaviár z lososa
 12 plátků limety

Postup:

 Troubu si předehřejte na 150 °C. Mezitím, co se vám trouba hřeje na správnou teplotu, dejte do větší mísy vejce, smetanu, kopr, citronovou kůru, sůl a pepř a vše spolu promíchejte. Do každé jamky dvanáctimístného plechu na muffiny vložte zhruba 2 lžíce směsi.

 V troubě pečte zhruba 6 až 8 minut. Vytáhněte z trouby, nechte tři minuty odpočinout – vychladnout a pak můžete minimuffinky vyklopit.

 Sýr a citronovou šťávu prošlehejte v míse, podle chuti osolte. Každý z upečených muffinků ozdobte sýrem, navrch dejte kaviár a malý plátek limetky. Dokonalé!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden