Pečeně ve slanině

Pochutnejte si na mletém masu zabaleném do plátků anglické slaniny.

Příprava: 50 minut

Náročnost: ***

Cena za porci: 28 Kč

Suroviny na 6 porcí

- 500 g mletého masa

- 2 vejce

- 100 g pokrájené anglické slaniny + 10 plátků na obalení

- 1 cibule

- hrst pažitky

- 100 g čedaru

- 100 g goudy

- hrst strouhanky

- 100 ml mléka

- sůl, pepř

Postup

1. Maso smíchejte s vejci, slaninou, pokrájenou cibulí, pažitkou, strouhanými sýry, strouhankou a mlékem. Dochuťte solí a pepřem.

2. Na plech rozložte plátky slaniny a na ně položte šišku sekané. Slanin přeložte přes sekanou. Pečte při 170 ºC dozlatova.

reklama
reklama

Komentáře