Moje sladké tajemství

Pecháčková zase ostrouhala! Na chlapy má pech...

Chce to zalovit v jiných než hereckých vodách.

Málokterá mladá herečka v lásce tolik klopýtá jako právě Michaela Pecháčková (20) ze seriálu ZOO. Ačkoli si na nezájem mužů nemůže stěžovat, její vztahy jsou jedna velká katastrofa.

Naposledy se měla sblížit se seriálovým kolegou Šimonem Bilinou (28), z čeho byli diváci úplně nadšení, Bilina ale zřejmě o dost méně. Vztah byl možná jenom zbožné přání osamělé krásky.

Vášeň už jen před kamerou...

Pecháčková se nechala slyšet, že je Bilina nádherný chlap, a pochlubila se několika společnými fotkami, na nichž působili jako pár. Netrvalo ale dlouho, a jednostranné lásce zazvonil umíráček.

„Jsem sama,“ přiznala v jednom z rozhovorů představitelka Sid. A všem bylo hned jasné, že jí to s Bilinou nevyšlo. Teď to ale vypadá, že se Pecháčková oklepala a vyrazila na lov.

Proslýchá se, že po neúspěchu se seriálovým haďákem pošilhává po dalším krasavci z téhož seriálu. Jejím novým objevem by měl být herec a zpěvák Jan Kopečný (34), který je ale zadaný a zuby si na něj brousí i její kolegyně Denisa Nesvačilová (32).

Možná by bylo pro Pecháčkovou lepší, kdyby sáhla po muži z úplně jiné branže, a hlavně nezadaném. Pro některé herečky zkrátka herci vhodní nejsou a lépe si rozumí s protějšky, kteří nejsou tolik slavní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden