Moje šťastná hvězda

PEELINGOVÉ HOUBIČKY JSOU HOTOVÝ ZÁZRAK

Novinky na trhu, které musíte vyzkoušet

Přemýšlíte, jak rychle a snadno vyčistit pleť? Tak věřte, že opravdovým zázrakem jsou peelingové houbičky.

Peelingové houbičky jsou to nejlepší, co na čištění pórů můžete na našem trhu najít. S nimi se vám podaří pleť vyčistit opravdu důkladně. Skvěle odstraňují nejen stárnoucí a odlupující se buňky, ale pleť i zjemňují, a to již během několika minut.

Jakou si vybrat?

Stačí si jen vybrat tu správnou peelingovou houbičku a budete se za pár minut cítit o několik let mladší. Po takovém účinku zatouží každá žena běžně, obzvláště pak po vyčerpávajícím dnu či hodně dlouhém večírku. Jistě oceníte i jejich detoxikační účinky, a navíc i vyrovnávání tónu pleti. Fungují i jako anti-age systém, oddalují nebo zmírňuje projevy stárnutí.

Skvělé vychytávky

Jsou-li houbičky napuštěné aloí, pleť příjemně zjemňují a hydratují. Pak působí i jako přírodní antiseptikum. Houbičky můžete použít až třikrát, pak je nutné je vyměnit, protože ztratí svoji jemnost. Houbičky označené SOFT jsou extra jemné, a to díky dutinkám. Lépe pění, čímž působí více relaxačně. Jsou obzvlášť vhodné pro citlivou a suchou pleť, ale i pro ostatní typy pleti. Důležitou informací také je, že jsou hypoalergenní.

Houbičky pro relax

To houbičky označené SPA jsou oboustranné. Jedna strana je extra jemná, pečuje o pleť. Druhá je středně hrubá, proto umožňuje šetrný peeling pleti prostřednictvím vlnitého povrchu, který je ideální pro odstranění odumřelých pleťových buněk. Výsledek je ihned patrný a čistá a jemná pleť je toho nejlepším důkazem. Vhodná je i pro kombinovanou pleť. Životnost houbičky prodloužíte, pokud ji po každém použití opláchnete a necháte samovolně oschnout.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden