Můj kousek štěstí

Peklo kvůli novému vztahu!

Můj kousek štěstí

Dlouho se zdálo, že do vztahu nechce jít po hlavě, ale právě k tomu asi došlo!

Na vztah čekala Denisa Nesvačilová (31) dlouho, teď ho má se vším všudy. Nechybí milostný trojúhelník, bouřlivé emoce, titulní strany bulváru ani slova o zradě. Takhle si to nejspíše nepředstavovala...

Seriál Pálava přihrál Denise Nesvačilové (31) nového chlapa. Chodí se scenáristou Petrem Kolečkem (38). Jejich láska ale hned na začátku prochází zkouškou ohněm.

Zdá se totiž, že známý seriálový autor se zakoukal do temperamentní herečky ještě dřív, než měl dořešený předchozí vztah. A to je něco, co se nedělá a co mu jeho expartnerka a zjevně i část veřejnosti jen tak nezapomene.

Tři roky žil s modelkou Anetou Vignerovou (34) s níž má i dvouletého syna Jiřího. Koncem srpna se ale v médiích objevila informace, že od rodiny odešel právě za

Zbývá vám 71% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden