Moje šťastná hvězda

Peklo kvůli obří hypotéce

Po rozvodu s exmanželem Petrem Kracikem (62) se přestěhovala z centra Prahy, kde strávila téměř celý svůj život, do pražských Vysočan.

Tereza Kostková (44) zde chtěla začít nový život se synem Toníkem (13). Netrvalo to ale dlouho a krásná herečka a moderátorka se zamilovala do slovenského režiséra Jakuba Nvoty (43). Toho si po pár měsících tajně vzala.

Avšak ještě před veselkou zatoužila po rodinném domku, kde by všichni mohli šťastně a spokojeně žít. Do oka jí padl nenápadný dům v pražských Kyjích. Ten v té době ještě patřil jednomu muži, který byl toho času ve výkonu trestu.

U Terezy se sen o vile proměnil v noční můru.

Pár měsíců poté už jí ale vilka říkala paní. Měla ji pořídit za téměř devět milionů korun. Na koupi měly padnout téměř veškeré její úspory. Avšak rozsáhlá rekonstrukce také něco stojí.

A na to už herečka asi dostatek prostředků neměla a vzala si tak společně s manželem hypoteční úvěr. Dům dali do zástavy a ručí jím bance, od které si finance ve výši tří milionů korun půjčili.

Vše by měli mít splaceno až v roce 2042. Má to ale háček, veškeré úpravy, které na něm provádějí, musejí pečlivě dokumentovat a předkládat bance ke schválení. Důvod je jediný – nesmí dojít ke snížení hodnoty nemovitosti.

Má strach, co bude dál?

Před rokem Tereza přišla o veškerá divadelní představení. Zbylo jí tak jen moderování rozhlasového pořadu Blízká setkání a sem tam si odskočila na natáčení seriálu. A ani její manžel na tom nebyl o moc lépe.

Jako divadelní režisér se také musel na nějaký čas s prací rozloučit. Jak tedy budou splácet? Zřejmě Kostková spoléhá na moderování StarDance.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden