Můj kousek štěstí

Peklo? Očistec? Posilovna!

Můj kousek štěstí

Viry napadly oslabené tělo znovu

Bála se dlouho říct svým blízkým, že rakovinu porazila. Pomohla jí práce a to, že se obklopila přáteli. Chvíli ale uvažovala, že se přejmenuje. Tolik ji ničily skandály rodičů!

Krátce po Novém roce statečná bojovnice Anna Slováčková oznámila, že je zdravá. Věděla o tom už delší dobu, přesto se bála tu šťastnou novinku vyslovit. Aby to prý nezakřikla. Výsledky lékařů však byly tak pozitivní, že to vrátilo Aničce úsměv. Ona se usmívá, i když jí do smíchu není, teď už z ní ale energie a radost přímo srší.

Vždycky si prý vážila života, ale nemoc jí dala větší chuť ho prožívat. „Už vím, že se nemusím každému zavděčit, že některé lidi kolem sebe nepotřebuji,“ přiznala zpěvačka v rozhovoru. Znamená to snad, že si přestala pouštět k srdci všechny ty

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden