Můj kousek štěstí

Pěkně rozlítaná maminka

I o místo moderátorky lze snadno přijít...

Svůj neskonalý obdiv ke všem matkám, které jsou se svými dětmi na mateřské „na plný úvazek“, vyjádřila bývalá hvězda světového biatlonu Gabriela Soukalová (32).

Přiznává, že mateřství je sice krásné, ale kdyby si nemohla pětkrát do měsíce odskočit moderovat společenský magazín do televize, zřejmě by trpěla. „Mám pocit, že vrcholový sport byl proti mateřství opravdu hodně jednoduchý,“ řekla tahle královna bílé stopy s flintou na zádech.

Kadeřábka si jako otce zatím velmi pochvaluje.

Libuje si ovšem, že malé Izabelce, která přišla na svět vloni v září, se tatínek Miloš Kadeřábek věnuje přímo „extrémně“. Když se připojí fungující babičky, má to Soukalová přece jen o fous jednodušší.

Dokonce ani chůva není potřeba. A to je dobře, kdyby se nevěnovala moderování, svět by na ni zapomněl a šampionka by přišla o místo.

Přitom její život se, poté, kdy prožila dramatický rozvod s Petrem Koukalem (36) vrátil do normálu a zrzavá dračice si ho užívá. Možná by to chtělo třešničku na dortu, tedy aby ji její přítel požádal o ruku, ovšem zatím oba nechávají věcem volný průběh, což je možná leckdy lepší volba...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden