Moje sladké tajemství

Peníze se jim posypou dál!

Baví je ještě společné večery, nebo už ne?

Herečka Zlata Adamovská (61) a její manžel, herec Petr Štěpánek (72) nepatří k těm, kdo by měli hluboko do kapsy a zdá se, že ani do budoucna jim příjem neklesne. Neohrozí to ale jejich vztahy s přáteli?

Už dlouho se šušká, že herecký pár Zlata Adamovská (61) a Petr Štěpánek (72) patří v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 k těm prominentním. To potvrzuje I fakt, že na rozdíl od kolegů mají vždycky informace z první ruky.

Jenže by se mohlo stát, že to začne časem dělat zlou krev. Protože zatímco ostatní herci se všechno dozvídají v podstatě z médií, Zlatu si vedení cení natolik, že s ní jedná osobně. A tak asi jako první dostala informaci o tom, že oblíbený seriál nakonec možná končit vůbec nebude.

„Nic není nemožné, hodně se o tom mluví. Může se ze dne na den stát, že se dozvíme, že seriál pokračuje. Nechci nikomu podsouvat takové myšlenky, uvidíme, jak to dopadne,“ pronesla tajuplně Zlata a vedení televize  s ní souhlasí a tvrdí, že věc je v jednání.

Pokud by skutečně natáčení pokračovalo, znamenalo by to, že nadstandardní příjmy obou herců, kteří ve štábu patří k těm nejlépe placeným, budou pokračovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden