Moje šťastná hvězda

Pepa Vojtek čeká páté dítě! Manželka se pochlubila bříškem

Drsný rocker bude opět otcem

Rocker PEPA VOJTEK (50) má čtyři děti se čtyřmi různými ženami. Když poprvé otěhotněla jeho nynější žena JOVANKA (37), kamarádky ji varovaly, že i z ní udělá brzy svobodnou matku. Zdá se ovšem, že bývalá tanečnice zlomila kletbu a na pohled nenapravitelného záletníka, napravila.

Teď společně čekají další dítě a vypadají šťastněji než kdykoli předtím.Pořídit tříletému ADÁMKOVI bratříčka nebo sestřičku se snažili celý rok a půl. Teď se Jovanka konečně pochlubila rostoucím bříškem a zprávou, že už je na konci pátého měsíce.

V upnutých šatičkách se ukázala na obnovené premiéře muzikálu Angelika, kde Pepa hraje hlavní mužskou roli. „Chtěli jsme mít spolu ještě jednoho prcka, tak jsme hrozně šťastní, že se to povedlo,“ usmívá se blondýnka.

„Nechtěli jsme to zakřiknout, dlouho jsem nemohla otěhotnět,“ vysvětluje, proč si radostnou zprávu nechali tak dlouho pro sebe. V tajnosti zatím také zůstává pohlaví dítěte. Jovanka se ale netají tím, že by si tentokrát přála holčičku.

Přestože se současnou partnerkou čeká Pepa Vojtek teprve druhé dítě, ve skutečnosti se brzy stane už pětinásobným otcem. Z předchozího manželství s tanečnicí a bývalou kamarádkou Jovanky LIBUŠÍ VOJTKOVOU (35) má osmiletého syna MATYÁŠE, ze vztahu s herečkou SABINOU LAURINOVOU (43) pak třináctiletou dceru VALENTÝNU a z prvního manželství syna JOSEFA (28).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden