Moje šťastná hvězda
Pergnerová svádí manžela Hejdové?
Pergnerová svádí manžela Hejdové?

Už nějakou dobu se prý tyhle dvě nemusejí. Říká se, že Tereza Pergnerová (50) doslova nemůže Zorku Hejdovou (34) vystát. Teď spolu změří síly ve válce o diváka.

Tyhle dvě si prý jdou při jakékoli příležitosti po krku. V zákulisí českého showbyznysu se špitá, že je jen otázka času, než si Tereza Pergnerová (50) a Zorka Hejdová (34) vjedou do vlasů na veřejnosti.

Jako moderátorka reality show patří ke špičce.

Nemusí to vůbec trvat dlouho. Televize Prima totiž na podzim vsadila na reality show o lásce s názvem Honeymoon, kterou moderuje Pergnerová.

Konkurenční Nova přichystala tradiční Ostrov lásky (Love Island), na který se snaží přilákat diváky zase Hejdová. Říká se, že mezi kráskami už proběhla nepěkná výměna názorů o tom, která z nich je lepší.

Je v tom muž?

Některé hlasy však naznačují, že to mezi blondýnkami zdaleka není jen profesní záležitost. Naopak, práce má být prý jen zástěrka. Proslýchá se, že Pergnerová před časem dělala oči na manžela Hejdové, moderátora Miroslava Hejdu (40).

Klape jim to?

Ten ji ale měl odkázat do patřičných mezí, což prý ostřílená moderátoka špatně nesla. Možná právě od té doby se snaží své sokyni co nejvíc uškodit.

Kam až dokážou zajít?

Na druhou stranu Hejdová je podle mnohých provokatérka, která nepromarní příležitost, jak Pergnerové naznačit, že je starší a tak trochu patří do starého železa. Každopádně bude zajímavé sledovat, kam až obě moderátorky zajdou. Osobní útoky se totiž mohou stupňovat.

reklama
Související články
Jako herečku Jitku Čvančarovou (46) asi ještě hodně dlouho neuvidíme. A otázka je, jestli se vůbec ještě k herectví na plný úvazek někdy vrátí. Rozhodla se totiž zvolit si novou životní cestu, která ji aktuálně naplňuje a dělá jí velkou radost. Píše knihu o duchovnu Jitka Čvančarová se v posledních měsících a letech věnuje především duchovnu. Dokonce se spisovatelkou Bárou Nesvadbovou (49) […]
Vzala si Dopitu, ale užívá si s milencem?
premium
Na první pohled se zdá, že Agáta Hanychová (39) prožívá s Miroslavem Dopitou (40) vášnivou lásku. Jenže možná je všechno úplně jinak. Má se totiž potkávat s jistým starším podnikatelem! Mnozí dodnes nechápou, že si exmodelka Agáta Hanychová (39) vzala za manžela svého expartnera Miroslava Dopitu (40). Možná to byl ale jen vychytralý tah ze strany Hanychové, […]
Nedávno ukázala Kateřina Brožová (56) svou dceru, kterou má se Zdeňkem Tomanem, a nikdo nevěřil vlastním očím. Nejenže si všichni mysleli, že je to pořád malá holčička, kterou ale pochopitelně už dávno není, ale ještě ke všemu překvapila všechny svou neuvěřitelnou krásou. Kateřina Brožová je na svou dceru Kateřinu Tomanovou (23) náležitě pyšná. Kateřina, které nikdo neřekne jinak […]
Můj kousek štěstí / 3.10.2024
Že se Anna Polívková (45) šťastně vdala, to není žádným tajemstvím. Čeští muži přišli bohužel zkrátka, neboť srdce oblíbené herečky získal Ital Giuseppe Mele, s nímž se ukazovala ve společnosti jen velmi zřídka. I proto vše nasvědčovalo tomu, že jsou jenom kamarádi, což vyvrátila zářijová veselka na italské pláži. Dcera Boleslava Polívky (75) tu zářila štěstím, […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz