Můj kousek štěstí

Pergnerová zachraňuje finanční krizi?

Moderátorka Tereza Pergnerová, jejíž pozdrav Čágo Belo, šílenci! zná dobře každý, překvapila svým návratem na televizní obrazovky. Všechno nasvědčovalo tomu, že blonďatou rebelku v showbyznysu už neuvidíme.

Od té doby, co před čtyřmi lety moderovala reality show Farma, jakoby se po ní slehla zem. „Nechci se exhibovat jen proto, abych byla na obrazovce, musím cítit, že to, co dělám, někomu pomůže. Pokud nic nepřijde, tak budu sekat na zahradě trávu.

Pokud to bude potřeba, klidně půjdu dělat hajzlbábu na veřejných záchodcích. Měla bych kontakt s lidmi, a to je nejdůležitější,“ vyjádřila se Pergnerová. Jasně tím říká, že hvězdné výdělky a kariéra pro ni nejsou to hlavní.

Klidně se raději uskromní a zůstane maminkou v domácnosti na plný úvazek. „Nejlíp je mi u svojí rodiny ve svém domově se svým mužem, užívám si to,“ říkala ještě nedávno moderátorka, která má s přítelem Jiřím Chlebečkem (48) dvě děti Samuela (15) a Natálku (7).

Dokonce to vypadalo, že bude svoji rodinu ještě rozšiřovat. Mluvila o třetím dítěti, které si chtěla adoptovat. „Teď záleží na úřadech a ta cesta nebude jednoduchá, ale jsem si tím, co chci, jistá, proto jsem opravdu rozhodnutá vše podstoupit,“ říkala odhodlaně.

Najednou ale Pergnerová obrátila. Televize je zase pro ni tím, čemu se chce věnovat naplno! Pravidelně ji teď můžeme vídat jako moderátorku v pořadu Akce nový domov, ve kterém mění osud lidem v nouzi. „Jsem moc ráda, že mohu být součástí tohoto projektu, ve kterém dáváme lidem, kteří se ocitli často na samém dně, šanci na lepší život a hlavně i naději,“ vysvětluje Tereza, která si v minulosti sama prošla těžkým obdobím kvůli drogové závislosti.

Po dlouhé době se tak vrací na obrazovky. Co ji přimělo k takovému obratu? Že by jí došly peníze? Vyprázdnila se rodinná kasa víc, než je zdrávo? Aby živil ženu a dvě děti jen jeden z partnerů, zvlášť, když mají velký dům se zahradou, jako je to u Pergnerové, si u nás mohou dovolit opravdu jen ti nejmovitější.

A jestliže moderátorka přispívala z úspor, je klidně možné, že i ty už se zúžily a začala se poohlížet po nějaké té větší finanční injekci… Jak je ale vidět, o sympatickou Terezu se nemusíme bát. Pro usměvavou šikulu se vždycky najde nějaké to uplatnění.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden