Moje šťastná hvězda

Pergnerovou čeká velký návrat!

Co ji přimělo znovu moderovat?

Už pár let ji v televizi vůbec nevídáme. Naposledy zazářila v roce 2013 při moderování zatím poslední řady úspěšné reality show Vyvolení, od té doby se po ní ale slehla zem. Teď chystá TEREZA PERGNEROVÁ (42) velký návrat. Navíc se i v soukromí chystá k radikálnímu kroku! Proč se musí vdávat?

Před lety si prošla doslova peklem. Sáhla si kvůli závislosti na drogách až na samé dno. Dříve než se ale dala na dráhu narkomanky a začala zaplňovat stránky choulostivých časopisů, byla jednou z nejlepších českých moderátorek. Svoji kariéru rozjela díky oblíbenému hudebnímu pořadu Eso. Diváci si ji zamilovali, a tak při ní stáli i v jejím nejtěžším období v životě. To začalo už v době, kdy se poznala se svým bývalým manželem FRANTIŠKEM VOMÁČKOU. Právě on ji totiž přivedl k drogám. Po třech letech, co začala brát drogy, tedy v roce 2002, potřebovala nutně sehnat peníze. A tak nafotila nahé fotografie, za které dostala tři miliony korun! „Všechny peníze mi protekly žilou. Několikrát jsem zastavila automobil. Dotovala jsem i Fannyho. Pokud jde o ty fotky, udělala jsem chybný krok,“ zpytovala před pár lety své svědomí. Naštěstí svou závislost i divokou minulost překonala a znovu se dostala na televizní obrazovky a do povědomí diváků v mnohem pozitivnějším světle. Jenže jak sama Tereza neustále tvrdí, za každou cenu se na obrazovkách udržet nikdy nechtěla. Proto odešla do ústraní. Co ji tedy přimělo k návratu?

Rodina je pro ni všechno. Přesto od ní utíká.

Znovu si projde peklem

Pád na dno. To je to, co slavnou moderátorku donutilo vzít nabídku na moderování nového pořadu s názvem Akce nový domov. Bude totiž pomáhat lidem začít život od nuly. „Pomůžeme lidem, kteří jsou v nouzi. Sama budu v terénu zjišťovat, jak žijí. Už teď mohu říci, že někdy jde o opravdu otřesné podmínky,“ prozradila Pergnerová, o čem nový pořad bude. „Chceme dát rodinám šanci žít lépe. Chceme jim dát naději,“ hrdě prohlašuje. Sama totiž dobře ví, jak důležitá je v případě těžké životní situace pomocná ruka. „Cítím, že tohle je přesně ten typ pořadu, který je pro mě,“ tuší a nemůže se dočkat natáčení. Jenže k tomu, proč před třemi lety odešla z televize, měla podstatný důvod. A ten nadále trvá, ale něco se zřejmě přece jen změnilo....

Proč odešla  z televize?

Pokud by ale taková nabídka nepřišla, přiznala, že by raději dělala cokoli jiného, ale moderátorku už nikdy. Raději by prý obsluhovala veřejné záchodky! „Musím cítit, že to někomu pomůže, to, co dělám,“ vysvětluje. Kdyby to byl pro ni pořad o ničem, nabídku by nepřijala. Vzala by cokoli jiného, jen když by byla v kontaktu s lidmi. „Pokud nic nepřijde, tak budu sekat na zahradě trávu. Klidně, pokud to bude potřeba, půjdu dělat hajzlbábu na veřejných záchodcích, měla bych kontakt s lidmi a to je nejdůležitější,“ nechala se slyšet ještě předtím, než se dozvěděla o možnosti moderovat Akci nový domov. Dalším důvodem, proč s návratem na televizní obrazovky tak otálela, bylo uvědomění si, že málokdo, kdo vystupuje v televizi, skutečně něco umí. „Když nad tím tak přemýšlím, tak vlastně nevím, jestli v tom našem rybníčku kromě Karla Gotta někdo něco umí. Často uspějí lidi bez talentu, nemusím být u všeho.“  Nyní je ale všechno jinak a Tereza chytila příležitost za pačesy. Jejím smyslem života ale práce není. Zakládá si na rodině a především na svých dvou dětech.

Hvězdnou kariéru odstartovala hudebním pořadem Eso. Pak už šlo všechno z kopce.

Kvůli adopci  se bude vdávat!

Už jedenáct let žije Tereza Pergnerová se svým současným přítelem JIŘÍM CHLEBEČKEM (47). O svatbě zatím ale ani jeden z nich neuvažoval. To se ale rázem změnilo. Protože učinili životně důležitý krok, rozhodli se ho zpečetit svatbou. O čem budoucí manželé uvažují? Chtějí adoptovat dítě! Sice už mají dvě, ale Terezin syn SAMUEL (15) nemá za biologického otce Chlebečka, ale bývalého partnera Terezy Pergnerové Františka Vomáčku. Dcera NATÁLKA (8) je jejich společná, ale i ona by prý chtěla mladšího sourozence. Ale na porod už se Tereza zkrátka věkově příliš necítí. „Na těhotenství už se necítím, navíc počítám s tím, že bych neadoptovala novorozeně, ale starší dítě, které v životě nemělo tolik štěstí. Teď záleží na úřadech a ta cesta nebude jednoduchá, ale jsem si tím, co chci, jistá, proto jsem rozhodnuta vše podstoupit.“ I svatbu, kterou předchozí léta odmítala.

Vyvolení ji znovu katapultovali na výslunní.

Ustojí další pád?

V nadcházejících týdnech a měsících ji čeká těžké rozhodování. Bude si muset vybrat mezi prací a soukromým životem. Vychovávat tři děti a zároveň moderovat tak psychicky náročný pořad rozhodně není žádná legrace. A málokdo by takovou zátěž zvládl bez toho, aniž by se z toho psychicky nebo fyzicky nezhroutil. Na druhou stranu, Tereza je silná žena, které život nikdy nic nedal zadarmo, a tak se dokáže poprat i se situacemi a životními strastmi, které by jinou ženu srazily na kolena. Úspěšný návrat na televizní obrazovky jí přeje celý český národ. Musí si ale dát pozor, aby si na sebe neupletla bič, který by ji srazil zpátky na kolena. Další pád by nemusela překonat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden