Můj čas na kafíčko

Peroutku pronásleduje šílená fanynka!

Stále zarytě tvrdí, že na nějakou novou žhavou lásku nebo zdlouhavé seznamování teď nemá čas ani náladu! Jenže kolem mladého hezounka z megashow Tvoje tvář má známý hlas Milana Peroutky (27) se to začíná stále víc hemžit kráskami ze showbyznysu.

Kromě herečky a zpěvač- ky Anny Slováčkové (21), se kterou pravidelně procvičuje hlasivky a pak spo- lu dovádějí v bazénu, se bude potkávat i s vítěz- kou první řady Tváře herečkou Hanou Holišová (37). S tou má v listopadu v Obecním domě zpívat píseň z pohádky Šíleně smutná princezna. Jak dlouho vydrží úspěšný finalista a nová tvář Ordinace odolávat?

Vyhrožovala mu svojí smrtí!

Milan je teď sice žádaný a jeho potencionální přítelkyně se kolem něho slétají jako vosy na lep, ale vždycky to takhle příjemné nebylo. „Pronásledovala mě jedna slečna. Posílala mi výhružné dopisy, a dokonce mě citově vydí- rala, že si sáhne na život,“ rozmluvil se o jedné ze svých nepříjemných zkušeností Milan. Tehdy mu k záchraně pomohla až úplná ignorace. Dneska mu pro změnu slečny nosí na jeho vlastní koncerty Milanovy oblíbené cheesecaky podle jeho receptu. Takže má život o poznání sladší. Jedním dechem si ale postěžoval, že žádná podprsenka mu na pódiu ještě nepřistála. Nebo je to ve skutečnosti jinak? Užívá si benjamínek české scény popularitu, nebo to není jeho šálek kávy? Sám totiž přiznává, že ho během celé soutěže strašily nejrůznější obavy, a dokonce se bál, že se o něm někde vynoří nějaké zlé pomluvy. Má na oko nevinný mladíček co skrývat?

Vyklube se z dovádění v bazénu něco víc?

Před chlapem se prý nesvlékne!

Co se ale Milan snaží jednoznačně ukrýt před světem, je jeho vlastní tělo! „Nechtělo se mi do toho, ale nakonec jsem si vzal na Robertovo doporučení aspoň tílko,“ popisuje Milan poměrně nepříjemný zážitek v ateliéru Roberta Vana (69), kde chtěl mladý koloušek nafotit pár portrétových fotografií. Dočkají se oddané fanynky i nahých fotek?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden