Staré dobré časy

Pět let jsem nejezdila metrem

Staré dobré časy

Po dvaceti letech se jejich hollywoodské manželství rozpadlo. Pro krásnou Šulcovou tím začala dlouhá doba temna.

Říkali o nich, že jsou manželským párem jako z žurnálu. Jedna z nejkrásnějších českých hereček a její životní láska z DAMU. Vydrželo jim to dvacet let. Pak ale Oldřich Vízner Janu Šulcovou opustil.

Krásné herečky to ve filmu mají vždycky o trochu lehčí. A když má někdo šmrnc jako mladičká Jana Šulcová, dostávají filmové a televizní role už na škole. Už tenkrát jí svět mužů ležel u nohou. Už tehdy si mohla vybírat.

S hereckou partou jezdili na vodu

Nakonec se rozhodla pro spolužáka z DAMU. I tam si mohla vybírat. „Byli jsme tenkrát silný a skvělý ročník,“ líčila mnohokrát. A taky báječná parta. O prázdninách se všichni sebrali a jeli společně na vodu. „My holky jsme se opalovaly, kluci pádlovali. Ráda na to vzpomínám,“ líčila kamarádské prostředí ve svém

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden