Moje šťastná hvězda

Petr Janada: Má jasno, jak chce zemřít

Zatím se hrobníkovi pod lopatu nechystá

Nestárnoucí rocker, frontman skupiny Olympic PETR JANDA (75) se rozpovídal o tom, jak by podle něho bylo nejideálnější zemřít. „Až jednou umřu, tak prosím při nádherném kytarovém sóle. Když se na jevišti daří, jsou tak vypjaté emoce, že se často zpotíte skrz ně, ne horkem .

.. tak to by byla vhodná doba,“ prozradil Janda svou představu. Zároveň ale ubezpečil, že se nejedná o žádnou aktuální situaci. „Třikrát týdně chodím hrát tenis, dělám všechno, co patří k manželství, starám se o děti, ráno vstávám brzo a vstává se mi dobře, vozím holky do školy a školky,“ vyjmenovává seznam činností rocker.

Holky už nestřídá

Přestože si svůj věk Janda nepřipouští, v jedné věci ale svůj styl života změnil. Nejbouřlivějším obdobím zpěváka byl přelom 80. a 90. let. Tehdy mu sice už bylo téměř padesát, ale na jeho vztah k ženám to nemělo žádný vliv. „Manželka Jana se se mnou chtěla rozvést kvůli ma- nek ý n á m . Měla napsanou žá dost o rozvod a mně to bylo fuk,“ popsal své bohémské období a dodal, že dnes své chování nechápe. „Byla báječná ženská, jenomže já jsem byl v té době zamilovaný a láska dělá z člověka úplného idiota,“ kaje se.

Velké ponaučení

Ke změně chování ho přiměla až náhlá smrt manželky, která prohrála boj s rakovinou. V té chvíli si Janda uvědomil, o jak skvělého člověka přišel. „Teprve tam mi došlo, že to bylo všechno špatně.
Že jsem byl vůl a vůbec jsem si nevážil toho, co jsem měl. Když jsem se oženil podruhé, s konečnou platností jsem s tím přestal,“ tvrdí Janda. Své druhé i třetí ženě prý nikdy nevěrný nebyl. Že by se mu ale jiné ženy nelíbily, to rozhodně nepopírá. „Otočím se vždycky, když se mi nějaká líbí. Když ale na to náhodou zareaguje a hrozilo by, že dojde k nejhoršímu, beru nohy na ramena,“ směje se rocker..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden